Alege un machiaj potrivit cu un Notino cupon reducere

Distracția și frumusețea merg mâna-n mâna! Element fundamental pentru a atrage sau a se simți mai în siguranță, necesită îngrijire și atenție deosebită, dar exagerând cu machiajul sau haine sclipitoare, ar cădea în vulgaritate și prost gust. Clubul înseamnă distracție, însoțită și de exhibiționism și ostentație, dar totul se va face fără exagerare! Obține un machiaj perfect cu un notino cupon reducere!

Ai grijă să nu exagerezi

Știm că viața de zi cu zi pare banală față de momentul când mergem la discotecă. Aici trebuie mai întâi să ne arătăm personalitatea, apoi să definim stilul pe care vrem să-l adoptăm cu această ocazie. Machiajul încărcat nu este bun, deoarece înăuntru va fi foarte cald. Am recomandă așadar un produs pentru a evidenția pleoapele și anumite părți ale corpului, că umerii sau părul. Se știe că luminile ar avea un efect suplimentar, dar nu excesiv, ar ajută la realizarea unei imagini de ansamblu grozave!

Importanța pregătirii feței pentru machiaj

La fel ca la toate cele de mai sus, există proceduri și pregătiri speciale înainte de aplicarea machiajului. Menținerea machiajului este importantă, așa că vom pregăți tenul cu o crema exfoliantă, această va fi folosită pentru a ajută pielea să respire și în același timp, pentru a menține machiajul cât mai mult. Machiajul rezistă, muzică este minunată, dar transpirația strică frumusețea primei impresii! Așa că nu ai decât să întinzi un strat de cremă hidratantă fără a exagera, după care, întinde un fond de ten, asigurându-te că este aproape de aceleași nuanță cu tenul. În funcție de tenul tău, poți alege din nenumăratele sortimente de pe site, utilizând cu această ocazie și un notino cupon reducere.

Atenție la culori!

Fardul de pleoape poate fi din sclipici și cu el chiar putem exagera. Aceste farduri au fost create intenționat pentru a crea un efect strălucitor și plin de farmec. Sunt pulberi neutre și inofensive, presărate cu fulgi mici și strălucitori, iar recăpătarea efectului glamour al ochilor este efectul maxim pe care îl putem obține.

Efectul glamour și smoky eyes

Vrei să ieși în evidență din mulțime arătând frumos și elegant într-o seară specială? Te sfătuim să adopți smoky eyes. Foarte glamour, cu siguranță nu vei trece neobservată cu acest machiaj. Află cum să realizezi acest machiaj în care îți pui în evidență tenul și buzele.

Smoky Eyes are rolul de a adăuga o notă de umbră machiajului ochilor tăi. Pentru a realiza acest lucru, începe prin a aplică o cremă de bază de culoarea pielii pe întreaga suprafață a pleoapelor. Apoi, trage o linie cu un creion negru pe conturul genelor inferioare. Amestecă ușor partea exterioară cu o perie. Apoi, folosește-ți degetele pentru a aplică fardul de pleoape bej închis pe pleoape. Ia din nou creionul și desenează conturul genelor superioare începând doar din treimea exterioară.

Urmează aplicarea unui machiaj negru cu ajutorul unei pensule la nivelul pleoapei mobile urmând linia creionului, insistând pe colțul exterior al ochiului. Continuați prin aplicarea unei umbre aurii în colțul interior al ochiului, proiectând puțin peste liniile genelor superioare și inferioare. De dată această, optează pentru o perie mai subțire. Finalizați prin aplicarea rimelului.

Important este să nu pierdem niciodată din vedere stilul și personalitatea, chiar și într-o discotecă. Ia un notino cupon reducere și bucură-te de cumpărături la un preț special!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo