Aplică un Cod Promoțional Elefant Pentru Parfumuri Atunci Când Cumperi Online

Apa de colonie: parfum atemporal mereu în tendințe! Gama variată cu un cod promoțional elefant parfumuri.

Parfumul, în general, a fascinat și continuă să fascineze dintotdeauna ambele sexe, devenind o marca a personalității, un cadou elegant sau o dovadă supremă de afecțiune. Apariția parfumurilor mixte traduce tendința actuală și regăsim acest aspect și la apă de colonie din oferta bogată a magazinului online cu un cod de reducere elefant.

Prima apă de colonie (eau de cologne) a fost creată la începutul secolului al XVIII-lea de maestrul parfumier italian Giovanni Maria Farina, expatriat apoi în Imperiul de la Koln. Farina a avut ideea de a reînvia amintirile parfumate ale naturii luxuriante a țării sale natale. „Am găsit un parfum care îmi amintește de narcise într-un izvor din Italia, și flori de portocal după ploaie!” Au fost cuvintele pe care le-a spus fratelui său.

Apariția acestui nou limbaj creativ a marcat un punct de rupere cu obiceiurile vremii când parfumurile predominau pentru capacitatea lor de a masca unele mirosuri nedorite.

Rapid, acest prim Eau de Köln a parfumat palatele regale ale Europei, unde a fost folosit ca parfum în sine. Înalta societate a găsit în ea un semn de distincție, precum și o dovadă de rafinament. Această „apă admirabilă” a devenit un mod de a demonstra că aceste doamne și domni nu aveau nevoie să remedieze neajunsurile legate de „toaletă uscată” a altor clase sociale. Având apă de colonie, un lux în acele vremuri, le-a permis să se parfumeze altfel!

Pe lângă această inovație fără precedent, succesul lui Farina s-a bazat pe capacitatea sa de a produce un parfum constant omogen, în ciuda complexității dezvoltării sale.

Mai târziu, numele „Eau de Cologne” a devenit generic pentru a descrie o nouă creație compusă din esențele pe care le cunoaștem.

Primul parfum pe măsură din parfumeria modernă

Prima apă de colonie la comandă i-o datorăm împărătesei Eugenie. Pentru a-și ameliora migrenele, soția lui Napoleon al III-lea i-a încredințat lui Pierre-François-Pascal Guerlain dezvoltarea unei ape benefice.

Cucerită de acest parfum unic, împărăteasa i-a acordat inventatorului titlul de „Parfumier brevetat al Majestății Sale”. Formulă i-a fost rezervată exclusiv ani de zile înainte că Eugenie să-i permită comercializarea. Așa a apărut oficial Eau de Köln imperial și continuă până în prezent!

Pentru a răspunde la această nouă nebunie privind autenticitatea acestor ape de colonie, marile case de parfumuri își redobândesc inventivitatea pentru a ne surprinde.

Mai revigorantă și puțin mai concentrată decât apa parfumată, apa de colonie este potrivită în special pentru zilele toride de vară și, în funcție de obiceiuri, pentru parfumarea dimineților din toate anotimpurile.

Mixtă, aceeași apă de colonie poate fi folosită atât de femei, cât și de bărbați.

Structurată în mod tradițional cu esențe de lămâie, portocală, bergamotă și neroli, această concentrație predominant citrică combină acum fațete florale, fructate sau aromate pe un fond de chiparos sau lemnos.

Apa de colonie revigorantă face loc unui parfum discret care permite suprapunerea unei ape de toaletă, a unei ape de parfum sau a unui extract.

Dacă v-am tentat simțurile, consultați gama de ape de colonie de pe site și alegeți parfumul mult dorit cu un cod promoțional elefant parfumuri!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo