Ce nuanță să alegi pentru părul tau cu un cod de reducere Notino

Ciocolată, tonuri calde, accente de miere: știi care nuanță este nuanța potrivită pentru tipul tău de păr castaniu? Iată câteva reguli de aflat! Nu uită să iei și un notino cod reducere pentru cumpărăturile tale din magazinul online!

Ce nuanță de maro să alegi? Mai bine o culoare caldă pe miere sau caramel, tonuri aramii sau fumurii, mai reci sau mai intense? E foarte simplu. Uită-te doar la nuanța tenului tău. Dacă culoarea ochilor poate fi o modalitate bună de a fi sfătuit, atunci când alegeți culoarea părului, se ia în considerare în primul rând pielea, iar culoarea acesteia este elementul decisiv pentru a nu greși.

În general, putem spune că dacă ai un ten închis, măsliniu sau, dimpotrivă, foarte deschis, alegerea ideală va fi un maro închis, cu tendința spre negru-maro. Dacă, dimpotrivă, ai tenul deschis cu o nuanță de piersică, chihlimbar sau auriu, este mai bine să păstrezi tonurile calde, accentele de miere, caramel, evitând astfel tonurile reci.

Balayage: tehnica perfectă pentru a evidenția maro

Dacă vrei să eviți să ai o culoare omogenă, dar preferi să ai o culoare mai strălucitoare, poți opta pentru tehnică balayage. Perfectă pentru culoarea părului brun, această tehnică vă poate ajută să adăugați strălucire, dar înmoaie în același timp trăsăturile neuniforme ale feței. Fie că mergeți la un profesionist sau faceți procedura acasă, găsiți toate accesoriile și nuanțele pe care le doriți pe site cu un cod reducere notino.

Tenul măsliniu sau închis la culoare: ciocolată neagră și accent violet

În cele mai multe cazuri, femeile care au tenul măsliniu au și ochii negri sau căprui închis, așa că este esențial să te răsfeți cu tonuri calde, o colorație care tinde spre un maro închis. Ideal ar fi o ciocolată intensă, care poate fi însoțită de subtonuri mov sau de culoarea cafelei.

Ten auriu: un maro cu accente de miere și caramel

Dacă ai un ten auriu, tonurile calde sunt pentru ține și, prin urmare, ar trebui să stai departe de subtonurile reci. Uită de ciocolatiu, ciocolatiu închis și maro închis, care întăresc trăsăturile și fermentează tenul – excelent pentru pielea închisă la culoare și măsliniu. Preferați un maro mediu deschis, cu reflexe aurii, de la miere la bronz sau chiar caramel.

Ten chihlimbar: reflexe maro deschis, caramel sau arămiu.

Ca și în cazul maroului anterior, acesta este un ton cald, așa că cel mai bine este să evitați culorile reci, puternice și să rămâneți în tonuri calde și luminoase. Fără maro închis sau chiar negru, preferă maro deschis în nuanțe aurii sau aramii, în funcție de baza ta de par.

Alege nuanțe de miere, dacă ești brunetă cu subtonuri deschise, preferă auriu și caramel dacă ești maro închis, accentuează tonul cald cu reflexe aramii sau bronz. În orice caz, evită tonurile reci, cum ar fi blondul cenușiu și platină, care nu îți vor spori tenul cald chihlimbar.

O nuanță perfectă pentru femeile cu pielea deschisă este un maro castaniu intens cu profunde reflexii asupra tonurilor de roșu.

Luați în considerare sfaturile de mai sus și descoperiți oferta variată din magazinul online și un notino cod reducere la comandă.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo