Cod reducere Notino decembrie 2021 pentru un machiaj adaptat sărbătorilor de sfârșit de an

Nu doar brazii și ghirlandele strălucesc de sărbători, ci și ochii! În timpul sărbătorilor de sfârșit de an, îndrăznim totul! Luminează-ți ochii cu sclipici sau buzele cu acel ruj strălucitor pe care îl ții ascuns de obicei. Orice machiaj este permis atâta timp cât îți îmbrățișează și evidențiază trăsăturile.

Machiaj de sărbătoare

Anul acesta, poți alege un machiaj cu niște sclipici auriu pe pleoape pentru a fi în tema festivă. Un ten natural, la care să puneți un fard de obraz roz pentru o strălucire sănătoasă. Pentru a vă mări ochii, aplicăți o linie subțire de liner de-a lungul genelor și un strat de rimel. Cu un luciu transparent sau roz, oferă buzelor tale acel efect de plin de dorit. În plus, aplică iluminator în colțurile ochilor, în partea de sus a obrajilor, că să nu mai vorbim de vârful nasului ce te va face să arăți ca un influencer. În ajutorul acestui aspect venim și cu un cod reducere notino influencer.

Smoky eyes

Nu mai aștepta și întră în modul „distracție” de sărbători! Machiajul fumuriu (smoky eyes) este grozav pentru acest aspect de covor roșu. Pentru a-l adopta, mai întâi asigură-te că tenul tău este uniform, apoi treci la conturare pentru a-ți evidenția trăsăturile. În ceea ce privește ochii, aplică un gradient de farduri de pleoape, variind de la bej deschis la negru profund. Bineînțeles, nu ne zgârcim în ceea ce privește creionul dermatograf: esențial pentru un look de căprioară. Pentru a încheia cu o atingere plină de farmec, pune pe buze un strop de roșu și în coș produse pentru un look glamour de la magazinul tău online! Primești și un cod reducere notino decembrie 2021!

Sclipiciul

Când sunt sărbătorile, putem pune sclipiciul pe pleoape! Acest aspect este similar cu cel precedent, cu singură diferență că reducem conturarea mată pentru un efect strălucitor. Nu ezitați să aplicăți machiaj intens pe ochi și pe gură. Inutil de adăugat că trebuie să-ți păstrezi roșul preferat pe buze și să aplici fard de pleoape argintiu pentru a face ecoul fulgilor de nea. Pentru a retușa aspectul, aplică gene false.

Nu fugi de culoare!

Chiar dacă aurul și argintul sunt culorile sărbătorilor de iarnă prin excelență, nu este interzisă abaterea de la tradiție. Alege o culoare strălucitoare, atâta timp cât ai stăpânit artă machiajului! Ce zici de un verde pădure sau un mov pastel care să se potrivească cu ținuta ta? Pentru a contrabalansa cu fardul de pleoape, machiază-ți restul feței cu culori nude: ți se vor potrivi un fard de obraz de culoarea piersicii, un luciu maro și un iluminator deschis la culoare!

Poți cu adevărat să îndrăznești roșul carmin foarte șic sau un nud destul de frumos, dar evită culorile prea închise care tind să întărească trăsăturile și să va ascută gură. Preferați culorile strălucitoare rujurilor mate, dar evitați nuanțele prea irizate sau sidefate, care va pot îmbătrâni.

Și pentru a-ți evidenția machiajul, ia în considerare să ai grijă de părul tău și să faci o coafură drăguță de petrecere cu ajutorul unor accesorii achiziționate prin codul de transport gratuit notino!

Petrece în stil mare și bucură-te de trecerea într-un nou an cu produse de top și prețuri special, numai în magazinul tău de cosmetice și cu promoții, la care se poate adaugă un cod reducere notino decembrie 2021 după finalizarea cumpărăturilor.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo