Cod reducere notino ianuarie 2022 pentru un parfum de bărbați purtat iarna

Gata, a venit! Mercurul din termometre nu se mai ridică peste 0°C și cerul se colorează în gri. Iarnă ne pune la încercare moralul, însă, pe de altă parte, sezonul rimează adesea cu arome gurmande și calde. Vin, turtă dulce, scorțișoară, ciocolată caldă, pastaile de vanilie vin să umple lipsa dragului nostru soare radiant. Tocmai cu aceste note de delicatese vor fi compuse parfumurile mai ales iarnă. Notele vor fi calde, condimentate, lemnoase, vanilie, chiar caramelizate. Adaugă un cod reducere notino ianuarie 2022 și găsește-ți drumul spre aromă de iarnă perfectă!

Semnificația parfumurilor de iarnă

Parfumurile sunt că hainele, ne îmbracă, ne țîn de cald sau ne răcoresc. La fel că hainele noastre, acestea nu pot fi purtate în toate circumstanțele sau în toate ocaziile. Așa că am luat inițiativa de a vă oferi un articol despre elementele de bază de respectat la parfumurile de iarnă. Prin urmare, vei putea să te regăsești mai bine și să faci propriile alegeri în ceea ce privește achiziționarea prețioasei tale ape de toaletă!

Altor oameni le place să poarte un parfum care simbolizează iarnă pe tot parcursul anului, cu caracter semnătură, carismatic și misterios. Aceștia nu își vor schimbă parfumul în funcție de anotimp, iar parfumul de iarnă va fi considerat atunci parfumul lor semnătură, adică parfumul care le va defini identitatea olfactivă. Dacă v-ați hotărât deja să faceți o achiziție de parfum puteți consulta articolul unde descriem situația în care puteți beneficia de notino transport gratuit. Altfel, puteți citi în continuare acest articol pentru a vă lămuri cu privire la ce parfum Notino de bărbați să alegeți pentru timpul iernii.

Alegeți un parfum cald pentru iarnă

Femeile și bărbații care își aleg parfumul în principal după stilul vestimentar vor dori să opteze, iarnă, pentru un parfum cald și reconfortant, precum hainele pe care le vor purta în acest sezon: pulovere, paltoane, eșarfe, pălării, lână sau cășmir.

Mai mult, acest anotimp, care este marcat de scăderea temperaturilor și de asprimea climei, te poate face să îți dorești să alegi un parfum cald, cu arome mai calde, astfel încât să creezi un mic cocon pentru a te proteja de iarnă.

Acum, dacă ne uităm la notele care sunt cele mai de bun augur pentru ultimul sezon al anului, avem în gama noastră de alegeri: atingeri gourmet precum ciocolată, bergamotă, cafea, mandarine. Numeroasele note picante și aromate precum piper roz, scorțișoară, cimbru sau rozmarin adaugă dinamism și căldură. Acordurile lemnoase precum cedru sau lemn de santal vor oferi o bază solidă parfumului.

Nu ezita să investești într-un parfum care miroase mai puternic decât de obicei, iarnă este momentul perfect pentru asta! Timp de trei până la patru luni, vei putea în sfârșit să eliberezi cel mai tare miros picant, cel mai dulce parfum de vanilie sau cel mai puternic parfum de mosc!

Puteți și iarna să vă permiteți să folosiți parfumuri cu o concentrație mare, precum apă de parfum sau parfumul în sine.

În plus, dacă îți plac parfumurile care miros mult timp, vei fi cel mai fericit dintre bărbați. Longevitatea lor este logic mai mare decât aromele de vară. Notele de baza vor fi mai ușor de exploatat în cantități mari în timpul iernii, fără a ne sufocă. În consecință, datorită structurii lor, parfumurile de iarnă își vor păstra mai mult timp aromă. Verifică pe site ce parfumuri îți încălzesc simțurile și alege să profiți și de un cod reducere notino ianuarie 2022 pentru cumpărături profitabile!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
Transport Gratuit Notino

Indiferent de valoarea comenzii ⤵

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart