Cod reducere notino ianuarie pentru mâini uscate sau deteriorate.

Dacă iarna este anotimpul perfect pentru a ne cuibari in fata unui semineu, nu este cel mai confortabil anotimp pentru mâinile noastre frumoase. Uscăciunea, senzația de frig, roșeața și crăpăturile le pot sensibiliza și pot fi o sursă de disconfort în fiecare zi. Vă prezentăm micile noastre sfaturi și soluții pentru a remedia totul cu grija si cu un cod reducere notino ianuarie!

De ce mâinile se usucă iarna?

Primul factor este, deloc surprinzător, apariția frigului: frigul și puțin vânt sunt suficiente pentru a destabiliza pelicula de apă și lipide care protejează pielea. Apa ne scapă din pielea care devine fragilă în fața numeroaselor agresiuni externe.

Al doilea factor: cald și rece alternativ! Pielea este foarte sensibilă la variațiile de temperatură și, prin urmare, poate fi deteriorată și mai mult cu trecerile tale zilnice între un interior încălzit și frigul iernii. Evităm așadar să ne lipim mâinile de primul calorifer când mâinile sunt reci (tentația este uneori puternică) sau să le scufundăm într-o baie, sperând să găsim apa care lipsește din pielea noastră.

Cu toate acestea, sfaturi simple pot ajuta la limitarea daunelor provocate de frig pe pielea mâinilor noastre.

Protejați-vă mâinile de frig, un obicei sanatos!

In primul rand, sa tinem cont ca este mai bine sa actionezi cat mai mult in scopul preventiei. Este important să ținem mainile departe de frig de la primele scăderi de temperatură și, pentru asta, purtăm mănuși drăguțe! Puteți chiar să le tricotați singura dacă sunteți puțin experimentata. Ideea este într-adevăr să ai o barieră împotriva frigului: să bagi mâinile în buzunare sau sub o eșarfă poate face deja diferența dacă uiți vreodată acasa de mănușile de lână.

Spălați-vă mâinile în mod regulat? Da, dar cu blândețe!

Sezonul de iarnă și situația actuală necesită adesea spălarea mai regulată a mâinilor. Săpunul și calcarul din apă pot provoca uscarea pielii și pot deranja nivelul de hidratare. Este important să nu folosiți săpunuri prea abrazive pentru ca cele 30 de secunde de spălare, necesare pentru eliminarea corectă a bacteriilor, să nu vă usuce și mai mult pielea. Incercati sa gasiti pe site ofertele potrivite si folositi in acest scop si un cod notino livrare gratuită.

Același ulei de curățare, fără săpun, hidratează, calmează și curăță delicat pielea. Va sti asadar sa iti curete perfect mainile, de la incheieturi pana la varful degetelor, fara sa le usuce! De asemenea, amintiți-vă să nu folosiți apă prea fierbinte pentru a vă spăla pe mâini: folosiți apă călduță sau la temperatura camerei pentru a limita căldura și frigul pe piele.

Gelul hidroalcoolic este foarte practic, dar poate fi foarte agresiv pentru pielea fragilă, așa că întotdeauna spălați-vă mâinile cu apă și săpun mai degrabă decât cu gelul dvs. dacă aveți de ales. De asemenea, este foarte important să vă uscați bine mâinile după spălare: lăsarea acestora să se usuce la aer poate favoriza, într-adevăr, pielea uscată. Nu ezita să-ti înfășori mâinile în cel mai moale dintre prosoape, apoi hidrateaza cu o crema potrivita, luata cu un cod reducere notino ianuarie!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo