Cod Reducere Notino Influencer pentru LIVRARE GRATUITĂ indiferent de valoarea comenzii

Cod Transport Gratuit Notino la orice comandă

Dușman dacă este ingerat în exces în momentul formării smalțului dinților, fluorul rămâne un prieten în lupta împotriva cavităților dacă este utilizat în doza potrivită sau aplicat local.

Până în urmă cu câțiva ani, prescripția sa de către medici sau pediatri era aproape sistematică pentru a lupta împotriva cariilor dentare. Cu toate acestea, dacă ingestia de fluor este prea importantă, efectul acestuia devine dăunător pentru dinți. Prin urmare, este vorba de calcularea corectă a aportului total de fluor, în special prin dieta copilului, pentru a nu depăși un anumit prag și pentru a respecta sfaturile medicilor. Pentru siguranța copilului și a dvs., consultați prospectul produselor de pe site și beneficiați de un cod reducere notino influencer la comanda dvs.

Când un copil ingeră fluor (aport sistemic), acest oligoelement poate fi încorporat în smalțul dinților săi în curs de dezvoltare, îngropați sub gingii, făcându-l mai rezistent la cavități. În schimb, dacă absoarbe prea mult, formarea smalțului este alterată: dinții ies apoi cu un smalț poros. Apar linii de dezmineralizare albicioase care pot deveni maronii ulterior.

Bine prescris, este un prieten

Atenție însă, nu vă panicați și nu aruncați pasta de dinți și apele de gură fluorurate. Fluorul este un prieten pentru dinți din momentul în care, ca orice medicament, este bine prescris. Copiii cu risc scăzut de carii, au un aport de fluor prin periaj regulat (de 2 până la 3 ori pe zi) cu o pastă de dinți, a cărei doză de fluor este adecvată vârstei. Asta, cu condiția să o elimine.

Depus în mod regulat pe dinți, fluorul este capabilă să se integreze superficial în smalț și astfel să-și mărească rezistența la atacurile acide ale bacteriilor responsabile de cavități. De asemenea, antibacterian, perturbă mecanismul de acțiune al acestor microorganisme. Fluorura locală este mai eficientă pe dinții nou-născuților, deoarece smalțul lor imatur este foarte maleabil. În următorii doi ani, dintele este mai predispus la apariția cariilor, dar, de asemenea, este mai probabil să integreze fluorură.

Suplimentarea cu picături sau pastile rămâne o opțiune pentru copiii cu risc crescut de carie (obiceiuri slabe de alimentație și igienă, malformații ereditare ale smalțului). Acest lucru trebuie evaluat de medic și prevenit de părinți prin folosirea unor produse de calitate, achiziționate cu un cod reducere notino influencer. Dar nu înainte de a fi efectuat un bilanț al aporturilor de fluor. Într-adevăr, doza suficientă de fluorură de protecție poate fi asigurată prin alte căi uneori nebănuite, cum ar fi sarea fluorurată, apa, ceaiul, pasta de dinți înghițită. O singură sursă este suficientă, deoarece linia dintre beneficiu și riscul aportului de fluor este fragilă. Potrivit OMS, doză care nu trebuie depășită pentru a evita orice risc de fluoroză este de 0,05 mg pe zi și pe kilogram de greutate corporală, toate aporturile combinate, fără a depăși 1 mg / zi.

Cu toate acestea, este necesar să rămâneți vigilenți cu toate celelalte căi de aport de fluor și să solicitați medicului dentist un control pentru a nu depăși doza benefică. Și pentru că ținem la sănătatea dvs., nu ezitați să verificați produsele cu și fără fluor de pe site, comandând și beneficiind de un cod reducere notino.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 2 Media: 4.5]
Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart