Cu ce produse poți trata buzele crăpate și cum te ajută un cod reducere notino noiembrie

Mai puțin iritante decât batoanele și balsamurile de buze disponibile pe piață, ingredientele de origine naturală sunt la fel de eficiente în a-ți menține gură bine hidratată iarnă.

Pielea buzelor este subțire. Iarna, această zonă sensibilă este expusă frigului, vântului, factori care favorizează uscarea ei. Această senzație de uscăciune ne îndeamnă să ne umezim buzele cu limba, dar acest reflex urât mărește crăpătura, strângerea, furnicăturile. simptome foarte frecvente dar care se pot dezvoltă în crăpături, propice proliferării anumitor bacterii precum herpesul.

De asemenea, se întâmplă să nu tolerăm substanțele chimice, inclusiv parafină, o petrochimică prezentă în multe bastoane și balsamuri vândute în comerț. Soluția se găsește așadar în hidratare, prin consumul de apă pe tot parcursul zilei și în produsele de origine naturală care ne protejează buzele fără a le deteriora. Te poți delecta cu o gama variată de produse pe baza de ingrediente naturale pe site, beneficiind și de un cod voucher notino noiembrie.

Ceară de albine și ulei de migdale pentru hidratarea buzelor

Combinați cantități egale de ceară de albine și ulei de migdale organic într-o cratiță la foc mic. Odată fluidizate, turnați-le într-un borcan ermetic și păstrați-l pe noptieră pentru a aplică o cantitate mică dimineața și seară pe buze.

Uleiul de migdale hidratează pielea, iar ceară, care poate fi înlocuită cu unt de sheâ, va formă o peliculă protectoare care va împiedica scăparea prea rapidă a umezelii.

Atenție: dacă sunteți alergic la polen sau aveți tendință atopică, este recomandat să nu folosiți produse apicole, care pot conține alergeni.

Uleiul de cocos, hidratantul natural vedetă

Bucurați-vă de proprietățile vindecătoare, emoliente, de catifelare, hidratare și reparatoare ale uleiului de cocoș, optând pentru produsele din ingrediente naturale cu un cod reducere notino influencer.

Pe parcursul zilei, de fiecare dată când vă spălați pe mâini, aplicăți puțin ulei pe gură.

Remediile naturale pentru a repara buzele crăpate: mierea

Dacă buzele tale sunt în stare groaznică și au nevoie de un impuls pentru a le repara, optează pentru un tratament cu miere și ulei.

Aplică un strat subțire de miere pe buze, lasă-l să stea timp de un sfert de oră, încercând să reziste tentației de a da cu limba peste el, apoi clătește-l cu apă călduță.

Apoi treceți la pasul de hidratare cu un strat de ulei vegetal (ricinus olive) și lăsați de asemenea să acționeze un sfert de oră înainte de clătire. Efect de buze catifelat garantat!

Gel de aloe vera, pentru vindecarea micilor răni cauzate de frig

Gelul de aloe vera nu este doar un bun remediu pentru arsuri și probleme intestinale. Această plantă suculentă este capabilă să absoarbă umezeală din aerul din jurul ei. Aplicat pe buze, gelul de aloe vera le hidratează și le repara cu ușurință în caz de crăpare.

Ai mare grijă de buzele tale pentru că, pe lângă aspectul inestetic evident și usturimile cauzate de uscarea și crăparea buzelor, poți evita cu succes anumite boli și chiar o vizită la dermatolog! Analizează cu încredere lista produselor cu ingrediente naturale din magazinul tău online preferat și pune în coș tot ce ai nevoie, iar noi te răsfățăm cu un cod reducere notino noiembrie!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo