Culori tari? Sfaturi și combinații vestimentare perfecte cu un cod reducere about you

Ești unul dintre acei oameni care crede că anumite culori nu sunt pentru el? Într-adevăr, sunt multe idei preconcepute și temeri care impiedică asumarea riscurilor: frică de a plictisi, de a nu șți să asortezi culorile sau de a fi remarcat. Lasă-te în grija noastră și îndrăznește, alegând piese vestimentare în culori tari, cu un cod reducere about you!

Înțelegerea culorilor

În primul rând, este necesar să ne amintim pe scurt din ce sunt făcute culorile. Ele acționează direct asupra bunăstării noastre și joacă un rol important asupra echilibrului nostru fizic, mental și emoțional. Alegerea culorilor nu este banală, de multe ori subestimăm consecințele pe care le au hainele noastre asupra noastră și a celor din jur. Pentru o garderobă echilibrată, trebuie să-ți înțelegi nevoile și dorințele cromatice.

Greșeala începătorului

Alegerea unei ținute colorate nu este întotdeauna ușoară. Într-adevăr, nu este suficient să te lași ghidat de o dorință trecătoare legată de trendul momentului. În majoritatea cazurilor, alegem o culoare care să umple o dorință, o nevoie cromatică, fără a ne conștientiza cu adevărat alegerea.

Scapă de concepția „nu e pentru mine” cu ajutorul unui cod reduceri aboutyou

Culoarea potrivită pentru un anumit tip de persoană, ținând cont de tenul sau chiar de culoarea părului, are un obiectiv estetic. Dacă această măsură urmărește să ne informeze și să ne ajute să ne îmbrăcăm, uneori ne poate bloca în idei preconcepute. Este important să nu excluzi cu totul o culoare, sub pretextul că ai citit undeva că rozul nu li se potrivește roșcatelor, de exemplu. Asocierea unor culori tari trebuie efectuată de un expert. Nu vă bazați pe sfaturile date de oameni care nu le practică. O garderobă conștientă trebuie să fie echilibrată în raport cu propria identitate.

Cum să-ți faci curaj să porți o culoare tare cu o piesă vestimentară?

Cumpărând în mod conștient o piesă colorată, știi ce este și de ce ai ales-o. Acest lucru face mai ușor să o accepți pe deplin, deoarece dacă porți această piesă, înseamnă că aceasta este pentru tine și ai cumpărat-o dintr-un motiv întemeiat. Pentru a ieși treptat din zona ta de confort, este posibil să începi cu mici pete de culoare pe o ținută mai sobră, în special printr-un imprimeu sau cu accesorii. O eșarfă prinsă la gât, șosete sau chiar o curea colorată sunt doar câteva dintre detaliile care adaugă un plus de dinamism unei ținute și constituie o tranziție bună, înainte de a opta pentru piese vestimentare în culori mai îndrăznețe. Când alegem o culoare, ni se oferă o gamă întreagă de posibilități!

O culoare tare nu înseamnă neapărat o culoare foarte strălucitoare! Gama de culori este nesfârșită, iar gradele de saturație variază foarte mult. Culorile foarte intense nu sunt potrivite pentru toată lumea. Pentru a îndrăzni să porți ținute mai colorate, cheia este să fii atentă la intensitatea culorilor și să o alegi pe cea care îți oferă un plus de elegantă sau chiar strălucire. Nu fiți confuzi: o ținută colorată nu trebuie să fie super luminoasă! De asemenea, puteți purta culoarea puțin mai departe de față, pe siluetă, dacă aveți îndoieli cu privire la relevanța ei pentru ten.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo