Cum influențează statutul civil atunci când vrei să aplici pentru un credit urgent astăzi?

Doriți să contractați un credit urgent azi pentru a realiza un proiect în cuplu? Fiind căsătorit, există câteva reguli pe care trebuie să le cunoașteți și care se vor aplica cererii dvs. de credit. Într-adevăr, spre deosebire de cuplurile care trăiesc în concubinaj, cuplurile căsătorite își văd finanțele și bunurile încadrate de regimul matrimonial adoptat. Uneori, cei doi membri ai unui cuplu devin astfel uniți și financiar.

Ce trebuie să știi înainte de a contracta un credit fulger aprobat online când ești căsătorit?

Dacă solicitați un credit urgent azi ca și cuplu căsătorit, acesta se poate referi la un proiect comun planificat pentru cuplu sau, dimpotrivă, mai multe cheltuieli personale, doar pentru unul dintre cei doi membri.

Pentru a nu avea surprize neplăcute și pentru a evita conflictele, este important să vă cunoașteți drepturile în contextul căsătoriei. Pentru că dacă toată lumea își păstrează independența, consecințele datoriei neperformante pot afecta întregul cuplu.

Dacă sunteți într-un cuplu cu contract de căsătorie, ambii soți pot subscrie la un contract de împrumut evitând totuși anunțul persoană fizică ofer împrumut fără garanții și solicitând un împrumut de la o instituție financiară nebancară.

Unul dintre cei doi membri ai cuplului ar putea foarte bine să solicite un credit de nevoi personale pentru a finanța achiziționarea unei mașini noi, pentru electrocasnice sau chiar pentru a plăti o călătorie.

În funcție de situația financiară, de nivelul veniturilor dar și de suma solicitată, puteți împrumuta foarte bine această sumă fără a fi nevoie să implicați un co-debitor (adică soțul sau un terț, cum ar fi un membru al familiei sau prieten).

Astfel, nu este neobișnuit într-un cuplu să observați că fiecare membru se împrumută pe cont propriu pentru a-și cumpăra o mașină, sau finanța o cheltuială excepțională. Celălalt soț va fi legat de credit sau nu, în funcție de plan.

Ca și co-debitor

Celălalt soț va fi neapărat legat de un credit de nevoi personale! Conform principiului de co-debitor, orice datorie care este contractată de unul dintre cei doi membri ai cuplului este legată de celălalt membru care devine „solidar”.

Tot ceea ce se dobândește după căsătorie este comun și aparține în mod egal fiecărui membru al cuplului. În această categorie se încadrează achiziția unei reședințe principale, o investiție imobiliară sau achiziționarea de bunuri și servicii.

Există chiar limite pentru această solidaritate în cuplu. Creditul ar trebui să se refere la nevoile comune ale familiei, iar acesta nu ar trebui să fie nerezonabil! Datoriile la jocuri de noroc sau chiar o cheltuială excepțională a cărei valoare este total deconectată de realitatea financiară nu întră sub incidența actului „motivat”.

Un contract prenupțial – cum afectează un credit de nevoi personale

Deoarece fiecare soț rămâne complet independent din punct de vedere juridic și financiar, ei nu formează o comunitate. Așa că fiecare membru al cuplului poate face ce vrea cu finanțele sale și poate solicita credit. El este răspunzător doar pentru propriile datorii și nu pentru cele suportate de celălalt membru al cuplului.

Această separare a activelor este uneori interesantă, mai ales pentru cuplurile în care unul dintre cei doi membri are o profesie liberală sau este antreprenor. Acest lucru evită solidaritatea pe datorii profesionale și tensiunile financiare.

Transport Gratuit Notino

Indiferent de valoarea comenzii 💰

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart