Cum să alegem un echipament pentru înot cu un cod reducere Decathlon

Dacă sunteți nou-venit în lumea înotului este destul de normal să aveți îndoieli și întrebări legate în special de echipamentul pe care ar trebui să-l aveți, de tipul de costum de neopren de utilizat, de grosimea neoprenului, de accesorii.

Evident, există mai multe răspunsuri posibile la fiecare întrebare, deoarece toți sportivii sunt diferiți și au nevoi specifice, mai ales în funcție de experiența și de obiectivele lor.

Astfel, un înotător cu experiență care se antrenează pe mare de ani de zile și cunoaște zona pe de rost nu va avea nevoie de același echipament că un începător. Contextul este, de asemenea, diferit dacă înotăm iarnă sau vara, dacă intenționăm să participăm la o competiție de înot sau triatlon sau dacă scopul nostru este pur și simplu să înotăm pentru distracție. Distrați-vă alegând echipamentul potrivit, beneficiind și de un cod reducere decathlon.

În afară de ochelarii de înot esențiali (mai degrabă cu efect de oglindă pentru a evita disconfortul vizual cauzat de soare), dacă aveți puțină sau deloc experiență pe mare, vom căuta mai ales siguranță și confort. Înotătorii începători vor dori să se simtă confortabil și liniștiți, să înoate fără să se îngrijoreze de frig sau de dificultățile pe care le-ar putea provoca noul lor echipament. Astfel, un costum de neopren care prezintă o mare flexibilitate, plutire neutră și oferă, de asemenea, o izolație termică adecvată va fi ideal pentru a începe această nouă aventură în apă.

În ceea ce privește siguranța, evident, trebuie să menționăm vizibilitatea. A fi vizibil în apă este un aspect fundamental, mai ales dacă aveți puțină experiență sau dacă nu cunoașteți zona în care sunteți pe cale să înotați. Purtarea articolelor precum o cască de vizibilitate ridicată (neopren sau silicon în funcție de temperatura apei), sau un costum de mânecă cu mâneci portocalii va vor oferi o securitate suplimentară pentru sesiunile de antrenament.

Un colac, pe lângă faptul că oferă o vizibilitate excelentă, este un element esențial pe care înotătorul trebuie să îl poarte întotdeauna în apă. Nu numai că este un accesoriu de siguranță de bază, dar oferă și o flotabilitate suplimentară pentru a face pauze pentru a-și recâștiga puterea.

Ce materiale sunt bune pentru echipamentul de înot achiziționat cu ajutorul unui cod de reducere decathlon?

Indiferent cât de experimentați sunteți la înotul în apă deschisă, materialele și accesoriile necesare vor varia în funcție de obiectivele pe care vi le-a ptiropus.

De exemplu, dacă doriți să încercați să înotați în apă rece, veți lua în considerare în mod firesc utilizarea unui costum de baie care oferă o izolație termică superioară pentru a evita pe cât posibil infiltrarea apei reci. În același sens, trebuie să ținem cont și de accesoriile din neopren precum pălării sau glugi, cizme sau mănuși, care oferă o reținere maximă a căldurii corpului pentru a rezistă la temperaturi scăzute mai mult timp.

Dacă, dimpotrivă, doriți să înotați în ape mai calde, păstrând în același timp flotabilitatea și o mare libertate de mișcare, ați putea căuta un costum de mânecă fără mâneci, de exemplu, sau puteți opta pentru un costum de două piese. Găsiți modele din cele mai variate pe site-ul decathlon, cu oferta unui cod reducere decathlon la comandă.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo