Cum să asortezi cizmele la ținuta ta cu un cod reducere answear?

Atât de multe sunt stilurile și tendințe în privința cizmelor pentru femei, încât poate fi dificil să șții ce să alegi pentru a se potrivi atât stilului tău personal, cât și modei sezoniere.

Aruncă o privire la cele câteva sfaturi ale noastre și la gama variată de pe site de unde poți obține și un cod reducere answear. Poți află ce tipuri de cizme sunt la modă acum, ce nu se demodează niciodată și ce cizme ar trebui să porți cu ținutele preferate.

Ce cizme pentru femei sunt la modă?

Dacă moda și tendințele se schimbă atât de repede, poate fi dificil să ții pasul. Cu toate acestea, în general, cizmele pot fi împărțite în funcție de înălțimea piciorului.

Botinele. Acestea sunt excelente pentru tranziția dintre anotimpuri, deoarece pot funcționa pe tot parcursul anului, fie cu picioarele goale și pantaloni scurți pentru vară, fie cu rochii și colanți pentru iarnă. Sunt elemente de bază ale garderobei.

Cizmele cu toc jos, în special cizmele Chelsea, au fost foarte populare în ultimii ani și nu dau semne că vor ieși din tendințe. De ce ar face-o dacă sunt atât de versatile? Cizmele cu toc plat tind să fie mai casual, așa că nu prea sunt potrivite pentru serviciu, dar sunt o opțiune de luat în seamă pentru weekend.

Cizmele cu modele tip jazzy au fost, de asemenea, și încă sunt la mare căutare, cu o mare varietate de țesături, culori și detalii din care să poți alege. Combină-le cu blugi sau o rochie pentru a adăuga un aspect funky ținutei de zi cu zi.

Cizmele din piele de vițel sunt alte favorite ale modei actuale. Adesea ceva mai casual, acestea fac echipa cel mai bine cu blugi skinny, jambiere și fuste sau rochii mai casual. Cizmele din piele de vițel pot fi puțin mai greu de stilizat datorită faptului că creează o linie în partea cea mai largă a piciorului, deci este important să menții proporțiile corecte. Găseșți o selecție variată pe site și primești și un cod reducere answear la comandă.

Cizmele pentru femei până la genunchi au revenit la modă de ceva vreme și par foarte bine integrate modei actuale, mai ales că sunt excelente pentru vremea mai rece.

Mai ales cu tocuri, acestea tind să arate puțin mai elegant decât omoloagele lor până la gleznă și cele din piele de vițel, așa că sunt minunate pentru serviciu sau pentru blugi skinny. Pentru un aspect inspirat din anii ’70, încearcă să le împerechezi cu o fustă midi care acoperă vârfurile cizmelor sau, pentru aspectul clasic din anii ’60, nu poți da greș cu o fustă mini echipată cu tocuri groase și colanți opaci. Cizmele tip shearling căptușite cu blană sintetică sunt excelente dacă îți doreșți un aspect mai casual.

Când vremea se schimbă, găsirea cizmelor și ținutelor potrivite poate fi descurajantă, dar lucrul bun este că există atât de multe cizme diferite în magazinul online preferat și cu avantajul unui cod reducere answear la achiziție, încât eșți sigur că vei găși multe stiluri care ți se potrivesc.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo