Cum să ne spălăm corect față? Ia și un cupon notino pentru produsele potrivite!

Spălarea feței este esențială pentru a menține pielea sănătoasă, pentru a lupta împotriva roșeței și pentru a preveni îmbătrânirea prematură a celulelor. Dar nu știi întotdeauna cum să o faci corect, oricât de banal ar părea. Iată câteva sfaturi utile pentru o spălare corectă și eficientă a fetei.

Pentru a avea un ten strălucitor și pentru a evita aspectul de roșeață și coșuri, ar trebui să vă spălați fața zilnic. Dar nu ar trebui făcut oricum. Unele produse atacă pielea și fac curățarea complet inutilă, chiar dăunătoare pielii. De aceea, în magazinul online ai toate informațiile necesare pentru o igienă completă și poți beneficia și de un cupon notino.

Nu uitați să vă demachiați

Demachierea și spălarea nu trebuie confundate. Demachierea este primul pas, dar nu este în niciun caz singurul tratament pe care ar trebui să-l administrezi seară tenului. Începeți cu ochii și apoi îndepărtați orice fond de ten care v-ar fi înfundat porii în timpul zilei.

Alegeți produsul potrivit

Apoi te poți spăla pe față. În ceea ce privește îngrijirea pielii, va sfătuim să utilizați un produs potrivit tipului dvs. de piele. Pielea grasă nu va avea nevoie de aceeași îngrijire că și pielea foarte uscată. De multe ori credem că ar trebui să vă umeziți fața înainte de a vă aplică produsul, dar această este o greșeală. Aplicați-l direct pe față, ușor, în formă circulară, apoi clătiți. Nu uitați să clătiți cu apă călduță, această temperatură va permite o mai bună eliminare a impurităților.

Luați în considerare să faceți scrub-uri

Nu frecați pielea în fiecare zi, ar putea să o distrugă și să aibă efectul opus a ceea ce căutați. Pe de altă parte, este indicat să faceți acest procedeu o dată pe săptămână pentru a îndepărta pielea moartă care împiedică pielea să respire corect.

Hidratarea este esențială

După spălare, ar trebui să vă ștergeți ușor fața, iar acest lucru este pentru a evita deteriorarea pielii. Vă sfătuim să vă hidratați bine fața. Pe cât de adevărat este faptul că curățarea feței nu este doar pentru seară, hidratarea nu este doar pentru dimineața. Acest lucru vă va permite să regenerați celulele epidermei și să restabiliți echilibrul hidrolipidic al pielii. Dimineața, trebuie să lăsăți pielea să absoarbă crema hidratantă timp de aproximativ zece minute înainte de a vă machia. Găsiți o gama variată de creme pe site și un cod reducere notino.

Faceți măști acasă

La fel ca și scruburile, măștile pot face foarte bine tenului, dar ai grijă să nu exagerezi. Există multe rețete pentru a face măști care curăță pielea în profunzime. Alege-o pe cea care se potrivește tipului tău de ten (crema hidratanta sau astringentă) și aplic-o pe față curată. După ce ai lăsat-o să stea aproximativ zece minute, se îndepărtează cu un prosop înmuiat în apă călduță, apoi se clătește cu apă rece pentru a face porii să se strângă.

Nu ezitați să mergeți la un specialist

Pentru a fi sigură că folosești produsele potrivite pentru pielea ta, ar trebui să mergi la un dermatolog. Unele produse de înfrumusețare vândute în magazinele de cosmetice pot conține agenți care în cele din urmă îți vor deteriora pielea. Dacă reacționezi prost la oricare dintre ele sau dacă pielea ta se acoperă de coșuri, nu aștepta că situația să se deterioreze, schimbă produsele!

Ca regulă generală, nu e prea indicat să vă spălați fața cu săpun. Acest lucru vă poate atacă și usca pielea sensibilă.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo