Cum să scapi de vergeturi cu ajutorul unui cupon notino

Vergeturile: cauze, prevenire și tratamente pentru reducerea acestora

Of, vergeturile! Puțini oameni scapă de aceste mici linii albe sau roșii care apar pe piele. Dacă mai uităm uneori, este puțin mai greu să le ignorăm vara, când pantalonii scurți și costumele de baie sunt din nou în garderoba noastră.

Cu toate că par inofensive (și chiar sunt) pentru sănătate, aceste urme ale unor probleme trecute ne dezvoltă o nesiguranță referitoare la felul în care arătăm. Deși nu pot fi eradicate complet, există modalități de a reduce vergeturile și de a le preveni. Iată tot ce trebuie să știi despre „celebrele” vergeturi.

Ce este o vergetură?

Vergeturile sunt dungi alungite care apar pe piele atunci când pielea este întinsă prea repede sau când elasticitatea pielii se pierde.

Vergeturile se găsesc cel mai adesea pe coapse, șolduri, stomac, sâni și feșe. Femeile sunt mai predispuse să o dezvolte, dar bărbații nu sunt imuni și pot avea și ei vergeturi.

Vergeturi de diferite culori

Când apar pentru prima dată, vergeturile sunt de obicei de culoare roz, roșie sau violet, dar în timp devin albe și arată că niște mici cicatrici.

Ce cauzează vergeturile?

Mai mulți factori explică apariția vergeturilor. De fapt, orice criză de creștere care întinde pielea rapid și brusc este un factor de risc:

·         creștere sau scădere rapidă în greutate

·         sarcina

·         pubertate și o creștere rapidă

·         cauze hormonale

·         anumite medicamente luate pentru o perioadă lungă de timp

·         unele boli rare

Există, de asemenea, o predispoziție genetică de a dezvoltă vergeturi. De fapt, persoanele care au pielea foarte subțire au mai multe șanse să le aibă.

Cum să previi apariția vergeturilor

·         Cel mai eficient mod de a preveni vergeturile este reducerea factorilor de risc.

·         Mențineți o greutate sănătoasă și evitați pe cât posibil să vă îngrășați prea repede.

·         Consumul de apă.

·         Hidratează pielea în mod regulat, în special în perioada pubertății și sarcinii la femei, aplicând zilnic cremă hidratantă.

Pentru a face acest lucru, nu trebuie decât să alegeți o cremă de calitate din sortimentele de pe site, cu un cupon notino, principalul lucru este să hidratați bine pielea. Pentru a încuraja acest lucru, poți crea o rutină aplicând crema când te trezești, înainte de culcare sau când ieși de la duș.

Deși există creme antivergeturi, puteți opta și pentru produse cu colagen sau vitamina A. Alte creme și uleiuri de preferat pot conține ulei de migdale dulci, unt de sheâ sau vitamina E. Verificați pe site și sigur veți găsi ce aveți nevoie, la un preț grozav cu un cupon transport gratuit notino.

Preveniți vergeturile în timpul sarcinii: Vergeturile apar foarte frecvent în timpul sarcinii. Când ești însărcinată, este deci foarte important să hidratezi pielea stomacului, șoldurilor, sânilor și coapselor cu cremă sau ulei.

Cum să scapi de vergeturi

Din nefericire pentru noi, nu există remedii care să ne ajute să scăpăm de tot de vergeturi. Cu toate acestea, există anumite tratamente pentru a mai masca aceste probleme.

Creme anti-vergeturi

Eficacitatea cremelor anti-vergeturi nu este dovedită 100%, dar cel puțin permit hidratarea pielii. De asemenea, este posibil să vi se prescrie de către medic o cremă antivergeturi.

Chirurgia estetică este o altă opțiune și restrânge pielea în zonele în care există vergeturi, pentru a reduce aspectul dungilor albe.

Tratamente cu laser, peeling și microdermasie

Aceste tratamente ajută și la reducerea aspectului vergeturilor fără a le elimina complet.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo