Cum să te îmbraci cu un cod reducere about you pentru sesiunile de alergare de iarnă?

Doar pentru că temperatura scade nu înseamnă că trebuie să încetezi să mai alergi – înseamnă doar că ai nevoie de echipament de alergare adecvat.

Pentru a face acest lucru, va trebui să vă dați seama cum să vă îmbrăcăți corect și să alegeți echipamentele potrivite. În loc să învățați pe propria piele ce merge și ce nu prin încercări și greșeli, folosiți sfaturile de mai jos pentru a vă alege cu înțelepciune echipamentul de alergare de iarnă cu un cod reducere about you.

Suprapunere

Cheia pentru a alerga în aer liber în timpul iernii este straturile. Acest lucru vă va permite să vă dați jos câte o haina după cum este necesar pentru a vă controla temperatura corpului atunci când începeți să vă încălziți. Atunci când este cu adevărat frig, aceste haine suprapuse vă vor ține, de asemenea, mai cald decât o geacă grea, eliminând în același timp transpirația.

O modalitate de a determina dacă ați suprapus corect hainele este să stați afară timp de cinci minute înainte de alergare pentru a face exerciții de încălzire. Dacă vă simțiți confortabil, probabil că v-ați îmbrăcat prea gros. Dacă, pe de altă parte, vă este puțin răcoare și simțiți nevoia de mișcare, probabil că ați nimerit-o.

Bandă pentru cap

Aceasta vă va menține urechile calde, dar vă va lăsa capul descoperit, permițând eliberarea surplusului de căldură.

Strat de baza subțire

Un strat subțire cu mânecă scurtă ar trebui să fie tot ceea ce aveți nevoie pentru a vă menține pielea uscată în timpul alergărilor mai lungi. Dacă nu tolerați bine frigul, optați pentru un strat de bază cu mânecă lungă.

Jachetă de alergare

O jachetă de alergare care poate fi ventilată vă va ajuta să vă ajustați temperatura după cum este necesar. Buzunarele vă vor ajuta, de asemenea, să puneți deoparte căciula sau mănușile dacă temperatura crește la un nivel incomod. Luați în considerare o geacă de ploaie rezistentă la apă dacă există vreo șansă de precipitații.

Mănuși rezistente la vânt

Deoarece extremitățile pot fi dificil de încălzit, va trebui să purtați mănuși chiar și atunci când temperaturile sunt peste limita de îngheț.

Colanți/pantaloni rezistenți la vânt

Deși nu trebuie să optați pentru cei mai groși colanți de alergare, colanții rezistenți la vânt vă vor proteja de vânt și frig. Pantalonii de alergare ușori sunt, de asemenea, o opțiune.

Șosete de compresie

Păstrarea picioarelor uscate este o necesitate. Șosetele de compresie sunt o opțiune bună care se adaptează bine la temperatura corpului.

Încălțăminte potrivită

Evitați pantofii de alergare subțiri, astfel încât pantofii tip trail sunt de obicei o opțiune potrivită.

În condiții de frig extrem, va trebui să folosiți mai multe haine suprapuse și să vă gândiți mai atent la alegerile dvs. pentru echipamentele de iarnă, cum ar fi o helancă pe gât, o geacă puțin mai groasă, toate la un preț foarte bun pe site, cu un cod reducere about you.

Nu în ultimul rând: nu lăsați frigul să vă împiedice să vă faceți rutină zilnică de alergare! Consultați opțiunile în ceea ce privește ținuta potrivită, obținând și un cod reducere about you. Totul pentru o viață mai sănătoasă!

Transport Gratuit Notino

Indiferent de valoarea comenzii 💰

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart