Cum să-ți încurajezi adolescentul să se îmbrace cu stil? Trucuri și propuneri cu un cod reduceri answear

Codul vestimentar depinde în principal de fiecare generație și, prin urmare, este diferit pentru fiecare vârstă. Un copil nu ar trebui să se îmbrace niciodată ca un sexagenar și invers. Look-ul joacă un rol foarte important mai ales pentru adolescenții în căutare de identitate și care vor să marcheze o ruptură cu copilăria lor. Pentru ei, modul de a se îmbrăca este și o modalitate de a construi încrederea în sine și de a se afirma în societate. Nu este neobișnuit atunci să întâlnim diferențe de opinii între părinți și copii. Noi dorim să-i împăcăm pe toți, așa că dă o raită prin magazinul online și vezi dacă poți alege ceva pe placul tău, fără să uiți de bonusul oferit de answear cod reducere.

Pentru a ajuta adolescentul să-și găsească stilul, iată câteva sfaturi de bază.

Fiecare grupă de vârstă are propriul stil vestimentar

În prima parte a adolescenței, cu vârste cuprinse între 12 și 15 ani, adolescenții vor să arate ca prietenii sau colegii lor de clasă. Vrea practic să arate ca cel mai tare din clasă. După vârsta de 15 ani, această dorință de a arăta ca ceilalți dispare treptat și avem tendința să ne idealizăm dragostea pentru hobby-ul  pe care îl iubim precum muzica sau sportul. În acest moment, adolescenții tind să caute mai mult propriul stil, de exemplu prin copierea vedetelor punk sau a actrițelor.

Vorbiți pentru a vă înțelege mai bine

Nu este un tabu să fii deschis despre cum va arăta copilul tău. Dar să știi că, cu cât îi interzici mai mult, cu atât va face mai mult invers. Deci, ceea ce trebuie să faci este să-l ghidezi să găsească alegerea potrivită fără a-ți impune prea mult părerea. Trebuie doar să fii intruziv fără să fii agresiv. Pentru a face acest lucru, îl poți însoți la cumpărături și poți fi prezent ca și „consultant de imagine”, fără a-i influența alegerile. Nu există nimic mai bun ca o legătură sănătoasă între părinți și copii pentru o bună înțelegere în familie și pentru a restabili încrederea între cei doi.

Concentrați-vă pe tendințe

Adolescenților le place în special să fie în miezul tendințelor. Nu este întotdeauna vorba de a cumpăra haine de la cele mai renumite branduri și de a cheltui mulți bani, este doar despre cunoașterea elementelor de bază ale modei. Îți poți sfătui copiii să parieze pe tendința sport, blugi care merg cu o jachetă de piele sau denim de bază. Pentru fete, rochia, cardiganul supradimensionat și botinele cu toc sunt o combinație numai bună de adoptat. Găsești în secțiunea specială pentru adolescenți tot ceea ce-ți trebuie pentru a compune o ținută grozavă și cu un cod reducere answear drept bonus!

Pentru adolescenți, fanteziile și accesoriile sunt esențiale în special pentru a aduce un plus de personalitate ținutelor lor. Acestea se pot materializa sub forma unor ochelari strălucitori, genți mai neobișnuite, coliere în diferite forme și tricouri imprimate cu tot felul de imagini sugestive. Nu uitați să vă sfătuiți copiii să urmeze tendințele în funcție de anotimpuri pentru a îmbina confortul și eleganța.

Transport Gratuit Notino

Indiferent de valoarea comenzii 💰

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart