De ce să oferi un parfum unui bărbat folosind un cod de reducere Notino?

La fel ca și hainele pe care le purtăm, un parfum trimite anumite mesaje și spune foarte multe despre personalitatea noastră. Un parfum lemnos ne duce cu gândul la natură sau la aventură, fiind un parfum ce se potrivește celor mai sportivi. Notele de tabac sunt mai sofisticate și mai liniștitoare. Parfumurile sunt și cele care stau la baza unor amintiri sau senzații. Și joacă și un rol important în relația noastră cu cei din jur deoarece rămân imprimate în memorie.

Pentru că ne îmbată toate simțurile, pentru că face ca partenerul să fie cel mai seducător și cel mai misterios, pentru că este plin de amintiri, un parfum este cea mai bună idee de cadou pentru iubit.

Un parfum este încărcat cu amintiri. De la o persoană, cel mai adesea, reținem parfumul său. Oferind un parfum partenerului, imprimăm propria noastră marcă, propria noastră identitate pe pielea sa. Putem alege arome care ne spun ceva, care ne amintesc de partener, pe care îl înțelegem, îl apreciem și pe care îl iubim cel mai mult.

Și mai important- putem crea cea mai frumoasă poveste, povestea noastră proprie între acest bărbat și parfumul său și noi, o poveste unică cu parfumuri diferite față de ce era înainte.

Parfumul este cel mai frumos cadou, estetic și prețios. Un parfum este mereu cel mai frumos cadou pe care ai putea să-l faci unui iubit. Pentru că este vorba despre un produs de lux pe care adorăm să îl expunem în baie sau living. Parfumul place atât prin aromele sale, cât și prin designul său, dar și prin ceea ce poate evoca numele său.

Încearcă arome diferite pentru parfumul ales pentru iubit. Atunci când oferim un parfum, îl alegem pentru cealaltă persoană de lângă noi, alegând uneori unele arome suprinzătoare, la care poate nu ne-am gândit până acum.

Parfumul este în același timp și un cadou care te va face să îți pierzi mințile. Un parfum poate face o femeie să devină cu adevărat nebună, de dorință sau de iubire. Doar intrând în sfera intimă a unui bărbat, putem descoperi parfumul său și miresmele care ne-au marcat.

Dacă vrei să faci cea mai bună alegere, poți oferi drept cadou un parfum folosind codul pentru transport gratuit notino în funcție de vârsta iubitului. Dacă este mai tânăr, poți alege un parfum mai nou pe care l-a văzut cu siguranță la televizor sau pe Internet în reclame. La fel ca și el, parfumul trebuie să fie mai dinamic și să pună în valoare anumite extravaganțe.

Dacă este puțin mai în vârstă, poți alege un parfum mai clasic. Dar și mai complex. Deci trebuie să fie cel mai savant amestec între autenticitate și profunzime.

Sau, indiferent de vârsta destinatarului, este important să alegi un parfum ușor de purtat.

Un parfum este o invitație. Să oferi un nou parfum partenerului poate fi și o nouă invitație pentru a fi mai original, pentru a ieși puțin din rutină.

În orice caz, un parfum este un cadou cu puteri emoționale extraordinar

Transport Gratuit Notino

Indiferent de valoarea comenzii 💰

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart