Cod reducere EXCLUSIV Carturești: -10% la tot VEZI CODUL

E cazul să te machiezi la plajă? Ce produse speciale să alegi

Ca femei, suntem cu toate diferite, dar suntem de acord asupra unui lucru: ne place să ne simțim frumoase. Pentru unele dintre noi, această nevoie trece prin machiaj, mai mult sau mai puțin sofisticat. Pentru altele, frumusețea se reduce la îngrijirea zilnică a pielii și la camuflarea micilor imperfecțiuni ale pielii. Oricum, în anumite perioade ale anului și mai ales în timpul activităților în special, se pune problema machiajului. Astăzi, vrem să răspundem la această: putem să ne machiem când mergem la plajă? Ia în considerare sfaturile de mai jos și cumpără tot ce-ți trebuie.

Dacă cumperi de pe notino.ro folosește unul din codurile de reducere de mai jos.

Doriți să îi înveseliți pe cei dragi vouă cu parfumuri și produse cosmetice de calitate, dar nu sunteți siguri dacă alegerea va fi una potrivită? Nu contează! Acum pe notino.ro găsiți vouchere cadou pentru femei și bărbați. Căutați un cadou potrivit de ultim moment? Alegeți-vă voucherele cadou online în câteva minute!

Machiaj la plajă: ascultă de dorințe!

Când vine vorba de machiaj la plajă, principalul lucru este să faci mai întâi ceea ce îți dorești. Este adevărat că machiajul permite multor femei să se simtă bine cu ele însele deoarece are marele avantaj de a corectă micile noastre complexe personale. Așadar, deși știm că machiajul, căldura și umiditatea nu se împacă neapărat bine, s-ar putea să nu reușim să ieșim fără machiaj.

Apoi totul depinde de activitățile pe care urmează să le faci la plajă. Dacă mergi acolo pentru sporturi nautice, îți recomandăm să eviți să te machiezi. Dar dacă mergi acolo pentru a te întâlni cu prietenii, familia sau la o întâlnire, nevoia de machiaj poate fi simțită pe bună dreptate. La fel și dacă mergi la plajă pentru a participa la un festival sau la o petrecere. În cazul în care faci această alegere, trebuie respectate anumite reguli pentru un machiaj frumos de plajă de lungă durata.

Machiaj pentru plajă

Pentru a merge la plajă, machiajul trebuie să fie ușor și discret. Deja pentru că cu siguranță ai un bronz destul de auriu și apoi pentru că tratamentul tău de înfrumusețare să rămână armonios în ciuda apei și a căldurii. Pentru această, te sfătuim să nu pariezi pe un fond de ten, care este prea gros, ci mai degrabă pe un BB cream cu SPF pentru că pielea ta să fie perfect protejată sub machiaj.

Machiază-ți ochii

Atunci când te hotărăști să te machiezi pe ochi pentru a merge la plajă, mai ales când ai gene blonde, este imperativ să alegi produse cosmetice waterproof. În caz contrar, înotul și transpirația pot transformă machiajul tău frumos într-un dezastru. Dacă nu te poți descurcă fără creion de ochi, încearcă să desenezi o linie subțire care să-ți pună în evidență ochii fără a exagera. Rimelul trebuie aplicat doar pe genele superioare pentru a nu suprasolicită aspectul.

Nu ezita să optezi pentru un machiaj pentru ochi ușor, dar colorat. Verde, albastru, gri magnetic sau violet sunt deosebit de trendy anul acesta. Desigur, pentru o seară la mare, machiajul poate fi realizat mai sofisticat. Aspectul poate fi astfel puțin mai încărcat, dar întotdeauna în culori de vară. Alege niște farduri potrivite cu un voucher notino.

Ruj la plajă?

Gura este supusă în special condițiilor climatice fie că vara sau iarnă. Pentru a evita să ajungi rapid cu gură crăpată complet de soare, vânt și apă mării, trebuie să alegi produsele cosmetice potrivite pentru machiajul tău. Cuvântul cheie este așadar protecție. În zilele noastre, mărcile cosmetice oferă rujuri și glossuri care încorporează un SPF, precum și ingrediente active hidratante cu un cod reducere notino.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 2 Media: 3]
CoduriReducere.ro
Logo