Ești curajoasă? Super! Thrillere psihologice de „devorat” cu un cod reducere carturesti!

Ce-ai zice să treci la un alt tip de roman? Thrillerele psihologice sunt absolut palpitante de citit. Așa că mai pune deoparte romanele de dragoste și îndrăznește altceva! Îți dăm un imbold sub forma unui cod reducere cărturești!

Printre cele mai interesante cărți se numără, fără îndoială, thrillerele psihologice. Aceste romane sunt atât de grozav de citit încât pot fi devorate foarte repede! Deja în cinema, multe filme atrag spectatorii. întrucât sunt absolut extraordinare. Dar mic plus al genului în domeniul literaturii este că dezvoltă o imaginație vie în cititor.

Un thriller este adesea despre un proiect machiavelic care trebuie oprit cu orice preț, sau despre crime care trebuie prevenite. În general, protagoniștii sunt oameni nevinovați și pe cale de a fi uciși. Amintiți-vă că în engleză verbul to thrill înseamnă a da fiori. Deci, un thriller se bazează pe frică.

Au mereu un suspans extraordinar

Acesta este ceea ce face thrillerele psihologice atât de puternice. Ne este mereu teamă pentru personajul principal care este adesea persecutat și nu încetăm să ne întrebăm cum se va termina povestea. Deci, inevitabil, paginile pot fi citite fără nicio dificultate și acesta este efectul pe care îl are asupra noastră o carte de acest gen.

Ne îndepărtăm complet de realitatea noastră

Thrillerele psihologice ne duc constant în lumi incredibile. Ne îndepărtăm complet de micul nostru univers zilnic și descoperim uneori povești înfricoșătoare și o atmosferă pe care nu o simțim neapărat în realitatea noastră, deși thrillerele ascund uneori metafore ale lumii noastre.

Ele sunt o reflectare a societății de astăzi

Dacă în viața de zi cu zi, nu este neapărat obișnuit să te regăsești în situațiile în care se află personajele acestor povești, trebuie să admitem că multe romane de acest gen sunt, în realitate, reflectarea societății noastre. Cele mai profunde întrebări, secrete și incertitudini ale societății noastre actuale sunt abordate printr-o poveste, desigur fictivă, dar care nu este atât de departe de contextul în care trăim.

Psihologia personajelor

Puterea thrillerelor psihologice este și felul în care înfățișează personaje foarte bine conturate. Fiecare are o poveste foarte specifică și se regăsește, în ciuda lui și în ciuda tuturor speranțelor sale de reconstrucție, într-o poveste care îl pune în pericol. Ne confruntăm cu povestea lui, experiența lui și motivele pentru care se află în astfel de situații.

Cel mai important personaj dintr-un thriller este în cele din urmă „cel rău”. El este într-adevăr cel care oferă intriga și scopul poveștii: proiectul lui trebuie oprit. El inițiază acțiunea, în timp ce eroul dă personalitate poveștii. Cititorii empatizează cu eroul. Acest sentiment va fi întărit dacă eroul este un anti-erou cu dificultăți.

Majoritatea thrillerelor propune mai multe puncte de vedere. Avantajele sunt multe. Pe de o parte, ajută la evidențierea personajelor secundare. Fiecare personaj crede că aceasta este propria lui poveste și fiecare dintre ei are motivații, dorințe și temeri diferite.

Dacă vreți să „trăiți” periculos, nu ezitați să încercați lectura unui astfel de gen literar, nemaivorbind de posibilitatea primirii unui cod reducere cărturești la achiziție. Nu vă fie frică! Doar reducerile sunt de speriat, nu și thrillerele!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo