Cod reducere EXCLUSIV Carturești: -10% la tot VEZI CODUL

Îngrijirea tenului în sezonul rece – Sfaturi practice


Când vorbim despre iarnă, ne gândim adesea la o atmosferă cenușie, moral scăzut, ten lipsit de luciu și obosit. Desigur, nu avem control asupra vremii, dar suntem ferm convinși că putem menține un ten proaspăt și luminos indiferent de sezon. Pentru a obține o strălucire sănătoasă în mod natural, urmează cu promptitudine sfaturile noastre și alege cu încredere produsele de îngrijire potrivite.

Îngrijirea tenului în sezonul rece

Piele palidă, chip obosit, epiderma tensionată: lipsa luminii și frigul iernii nu aduc beneficii tenului nostru. Cu toate acestea, nu vă panicați! Obținerea unui ten proaspăt și plin de viață în timpul iernii nu mai este o utopie! Machiajul, îngrijirea pielii și dieta pot oferi numeroase beneficii care pot ajuta să mențineți o strălucire vibrantă asupra tenului până când se întoarce vremea caldă.

Câteva sfaturi pentru îngrijirea tenului în sezonul rece

Ce-ar fi dacă ți s-ar spune că a arăta bine iarnă (și vara de altfel) nu este deloc complicat. Dacă vei aplica cel 3 sfaturi de mai jos, mai mult ca sigur vei ajunge să ai un ten îngrijit și luminos chiar și iarna.

Adoptă o rutină de îngrijire a tenului

O piele bine hidratată și plină, care captură lumina? Absolut posibil! Cum? Prin concentrarea pe o rutină corespunzătoare de îngrijire a feței. Cheia către o piele frumoasă constă într-o demachiere completă și o hidratare eficientă.

Înainte de culcare, dacă tipul tău de ten permite, alege să faci o dublă demachiere. Elimină reziduurile de machiaj și impuritățile cu ajutorul laptelui demachiant, a apei micelare sau a uleiului demachiant. Apoi, curăță-ți fața cu un demachiant delicat sau folosește o loțiune tonică liniștitoare pentru a obține rezultate optime.

Dimineața îți recomandăm să folosești o crema hidratanta cu proprietăți detoxifiante sau antipoluante. Special concepute pentru a stimula pielea, aceste creme sunt ideale pentru a ne împrospăta fața. Nu știi pe care să o alegi? Intră pe site-ul celor de la Notino și vei găsi produse de calitate, nu uita înainte de finaliza comanda folosește un cod reducere notino pe care îl găsești aici pe site.

Este Foarte important să nu sari peste pasul de îngrijire a conturului ochilor. În cele din urmă, o dată pe săptămână, optează pentru un scrub blând pentru a îndepărta pielea moartă, care îți estompează tenul. Iar dacă vrei să faci totul profesionist aplică o mască hidratantă pentru a-ți completă rutină.

Somnul este izvorul sănătății

Cel mai bun lucru pentru a te menține frumoasă sau frumos este să dormi suficient în fiecare noapte. În timpul nopții pielea noastră își revine și repară daunele acumulate în timpul zilei. O noapte prea scurtă are așadar că efect accelerarea îmbătrânirii pielii și reducerea rezistenței acesteia. Rezultat: apar semne de îmbătrânire, fața este lipsită de suplețe și tenul este neuniform.

Mult mai ieftin decât o cremă hidratantă, somnul este, prin urmare, un mare aliat pentru pielea ta. Așa că pentru a evita un aspect neplăcut și pentru a asigura un ten strălucitor, gândește-te să dormi suficient (cel puțin 7 ore în fiecare noate).

Alimentație echilibrată


Secretul unei aspectului tânăr și a unei pielii sănătoase stă în alegerile alimentare! Anumite alimente dețin proprietăți extrem de benefice pentru piele, iar printre acestea se remarcă în mod special beta-carotenul. Cunoscut ca fiind cea mai sănătoasă vitamină pentru strălucirea pielii, acesta se regăsește în morcovi, dovleac, caise și chiar spanac.

Acum înțelegi că trecerea de la un ten obosit la unul strălucitor necesită doar un pas simplu. Focalizându-te pe alegerea ingredientelor potrivite și acordându-le puțin timp, poți obține cu ușurință o piele îngrijită și radiantă în timpul iernii. Prin urmare, urmând sfaturile noastre și beneficiind de produsele special concepute, răsfăță-ți tenul și emite o aură de strălucire!

Concluzie

În încheiere, atunci când vine vorba despre îngrijirea tenului în sezonul rece, adoptarea unei rutine adecvate poate face o diferență notabilă în aspectul și sănătatea pielii tale. Cele trei sfaturi prezentate – concentrarea pe o rutină corectă de îngrijire a feței, utilizarea alimentelor bogate în beta-caroten și somnul – sunt cheia unei pielii strălucitoare și sănătoase, chiar și în condițiile aspre ale iernii. Astfel, acordându-ți timp pentru a-ți îngriji tenul și integrând aceste practici în rutina ta zilnică, poți să strălucești în orice anotimp.

Câteva magazine pe CoduriReducere.ro care au promoții la produsele de îngrijire

Best ValueBaseOneFarmecMelkiorVivantisBottegaVerdeTopStarBaBylissVegisCupio
Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 1 Media: 5]
CoduriReducere.ro
Logo