Cod reducere EXCLUSIV Carturești: -10% la tot VEZI CODUL

Machiaj de toamna fără melancolii și un cod reducere notino septembrie 2022 că să te înveselești!

Îți place machiajul de vară, cu maro și auriu care amintește de efectul soarelui? Bucură-te! Pentru că toamna poți rămâne în aceste nuanțe de maro pentru fardurile tale de cumpărat urgent cu un cod reducere notino septembrie 2022 din magazinul tău online preferat!

Trebuie doar să le alegi mai intense: ciocolată, castaniu… În rest, poți profită de ocazie pentru a varia efectele cu nuanțe mai vii sau mai moi, în jurul portocaliului și rozului. Copacii ne oferă o paletă drăguță. Și fructele sau legumele de sezon: struguri, dovleac, sfeclă roșie, morcov!

Iată ce ți se potrivește în funcție de culoarea ochilor

Ochi albaștri: nuanța ta de toamnă ar putea fi portocaliul! Te avantajează în mod deosebit.

Ochii verzi: rozul prăfuit și movul sunt culorile tale ideal!

Ochii căprui: orice merge, distrează-te experimentând cu nuanțe dense că un ton cărămiziu drăguț.

Movul are avantajul de a se potrivi cu toate culorile ochilor. Prin urmare, vom face din acesta nuanța principală. Pentru un look cald de toamnă:

În primul rând, aplică un bej deschis pe toată pleoapă.

Aplică violetul începând din colțul exterior al pleoapei și amestecă-l astfel încât să devină mai deschis pe măsură ce te apropii de colțul interior.

Aplicăm un strop de mov, apoi verde închis la nivelul genelor inferioare, la colțul exterior al ochiului. Folosim o pensulă de machiaj înclinată care vă permite să dozați și să amestecăți culorile. Trebuie să rămâneti la nivelul discret! Ideea este de a sprijini privirea, nu de a o obstrucționa sau de a evidenția doar machiajul! Adăugați o nuanță foarte ușoară de galben deschis în pliul ochiului, pentru a ilumina corect.

Machiaj de toamnă, un ten radiant și un cod reducere notino septembrie 2022

Toamna încă ne bucurăm de culorile pe care soarele le-a lăsat pe piele. Prin urmare, vom rămâne pe această tendință de „strălucire naturală sănătoasă”. Castaniu? Poate un pic prea bronzat. Frumoasă și feminină, o nuanță de fard de obraz care arată grozav iarnă, mai ales pe pielea deschisă. Urmează, așadar, să ne întoarcem la ultima nuanță mitică a toamnei: portocaliu!

Ten alb: evidențiază-ți pomeții cu un ton de caise.

Tenuri mate: îți place aspectul „piele de piersică”? Îți va plăcea și la culoare!

Ten mixt și închis: sublim cu un blush roșu coral!

Un zâmbet luminos de… toamna

Aici ai răsfăț pe săturate! Un roz frumos, un mov închis, castaniu, un roșu portocaliu sau un vișiniu… Toate acestea sunt nuanțe care amintesc de toamnă. Super, nu-i așa?

Îți poți alege culoarea rujului în funcție de culoarea părului sau a pielii. Rozul pare să funcționeze de fiecare dată!

Evităm nuanțele prea închise atunci când avem buzele subțiri și favorizăm texturile mate când avem buzele pline. Da, un ruj bun vă poate permite să vă redesenați buzele!

Nu uitați și de regulă de aur în ceea ce privește machiajul, indiferent de anotimp, ocazie sau ținută! Accentuăm fie machiajul ochilor, fie cel al buzelor. Dar niciodată ambele! O mare varietate din tot ceea ce-ți poți imagina sau dori se află în magazinul tău online de cosmetică, pe alese și cu un cod reducere notino septembrie 2022. Că să te bucuri de toamna în toate sensurile!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo