Notino cod de reducere și cum să-ți tunzi corect barba cu un produs special

După cum fără îndoială ați observat, bărbații de astăzi îndrăznesc să-și „stileze” barba și au dreptate. De la o barbă de trei zile, la o barbă în formă de ancoră până la o barbă mai plină, totul este posibil! Fiecare barbă necesită un mod specific de îngrijire. Și dacă ți-am arăta cum să tunzi o barbă că să arăți grozav?

Înainte de a-ți tunde barba, pregătește tot echipamentul de care vei avea nevoie: aparat de tuns, aparat de ras de precizie, ulei de barbă sau chiar pregătește-ți pielea pentru a evita unele neplăceri.

Instrumentele potrivite pentru a-ți tunde barba

Ai nevoie de uneltele potrivite pentru a-ți tunde corect barba. În funcție de gusturile tale, nu vei folosi aceleași instrumente sau aceleași tehnici ca fratele sau cel mai bun prieten al tău, de exemplu. Pentru a găsi tehnica de tuns barba potrivită, nu e niciun secret, trebuie să testezi! Iată elementele esențiale pentru tunderea bărbii și câteva unelte pe care să le testezi, beneficiind totodată și de un notino cod de reducere.

Aparat de tuns barba

Imposibil să greșești cu un aparat de tuns barba! Este esențial să îți tunzi barba la înălțimea dorită. Toate lamele trebuie să fie de calitate, ca la orice dispozitiv!

Pieptene pentru barbă

Pieptenele este esențial atunci când îți tunzi barba și mustața. Alege un pieptene cu dinți fini și strânși pentru a peri ușor firele de păr din barbă. Combinând pieptenele și aparatul de tuns barbă (sau cu foarfece) vei putea să subțiezi barbă și mustața.

Pregătește-ți pielea

Te sfătuim insistent să-ți pregătesti cât mai bine pielea înainte de a-ți tunde barba. Și asta pentru a evita iritația, mai ales dacă ai de gând să lucrezi la contururile bărbiei tale.

Exfoliază pielea. Ai grijă să nu o faci tot timpul. Și dacă îți remodelezi contururile în fiecare dimineață sau în mod regulat, nu este nevoie să o exfoliezi în fiecare dimineață. Te sfatuiem să o faci de 1 până la 3 ori pe săptămâna în funcție de tipul tău de piele.

Curăță-ți fața pentru a-ți tunde barba, acest lucru ajută la îndepărtarea impurităților de suprafață și catifelează părul.

Tunde barba cu aparatul potrivit datorită unui notino cod de reducere

Este plăcut să ai o grămadă de aparate, dar nu te vor ajuta dacă nu știi să-ți tunzi corect barba!

Tundeți în mod corespunzător barba

Ca și în cazul părului, există diferite tipuri de barbă. Totuși, pentru ca rezultatul să fie cât mai reușit, este necesar să tunzi cu precizie. O barba neîngrijită și prea lungă nu va arăta bine pe fața ta. Așa că trebuie să îți faci timp și să folosești echipamentul potrivit pentru o formă perfectă. Pentru o tăietură impecabilă, vei avea nevoie de un aparat de ras clasic sau de o mașină de tuns. E de precizie și o mașină de tuns barba cu cap subțire.

În primul rând, folosiți aparatul de ras obișnuit sau aparatul de ras de precizie pentru a îndepărta orice fire de păr slăbite din jurul barbei.

Apoi echipează-te cu mașina ta de tuns barbă cu pieptene potrivit pentru a avea lungimea perfectă a părului.

Odată ce lungimea este în regulă pentru tine, scoate pieptenul din aparatul de tuns barbă și obții contururi curate. Poți păstra părul sub buze atâta timp cât este tuns sau îl puteți îndepărta după cum dorești.

Vezi, întreținerea bărbii este ușoară și durează 2 minute, așa că trebuie să începi imediat, nu înainte de a achiziționa un aparat potrivit, obținând și un cod reducere notino influencer!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo