Cod reducere EXCLUSIV Carturești: -10% la tot VEZI CODUL

O manichiură grozavă toamna asta cu un cod reducere notino octombrie 2022

Descoperă fără întârziere toate sfaturile noastre pentru a avea unghii frumoase în această toamnă. Odată cu sosirea unui nou sezon, acum este momentul perfect pentru a avea grijă de ține cu produse de top la prețuri fantastice la care se adaugă un cod reducere notino octombrie 2022!

Dacă mereu te-ai concentrat în a avea grijă de pielea ta, nu trebuie să-ți neglijezi nici unghiile. Așa că parcurge următoarele rânduri pentru a află cum să-ți evidențiezi unghiile frumoase în acest sezon.

Fii atentă la dieta ta

Dietă joacă un rol major în sănătatea pielii tale, dar și a unghiilor tale. Deci, deși există anumite alimente care ard grăsimile pentru o slăbire ușoară, există și anumite alimente care te vor ajută să ai unghii sănătoase în această toamnă.

Într-adevăr, dacă nu consumi suficienți nutrienți, cum ar fi fierul, unghiile tale pot deveni casante. Prin urmare, este important să încorporezi ingrediente bogate în fier în dietă ta zilnică. Pentru această, poți paria pe fructe și legume.

Alege mai precis caise, curmale sau chiar mazăre. Carnea roșie și somonul sunt, de asemenea, bogate în fier. Dacă nu reușiți să vă schimbați dietă, puteți lua și suplimente alimentare. Acestea sunt special concepute pentru a vă întări și hrăni unghiile.

Pentru a avea unghii frumoase, amintiți-vă să le hrăniți și să le hidratați

Deși cu siguranță ești foarte atentă cu pielea ta, este posibil că unghiile tale să nu fie. Astfel, pentru a avea o piele frumoasă, este necesar să ai grijă de ea zilnic. Acesta este și cazul unghiilor tale.

Prin urmare, este esențial să vă hidratați și să vă hrăniți unghiile în mod regulat. Pentru această, în fiecare zi, este necesară hidratarea lor cu o crema special concepută în acest scop. Dacă nu o ai, poți folosi crema de mâini sau poți aruncă o privire pe site pentru oferte speciale și poți obține un cod de reducere notino octombrie 2022.

Apoi, o dată sau de două ori pe săptămână, unghiile tale necesită o îngrijire mai profundă. Pentru a face acest lucru, puteți face o baie de ulei care vă va hrăni și vă va proteja unghiile în profunzime. Apoi, va trebui doar să vă scufundați unghiile timp de aproximativ zece minute într-un recipient care conține ulei. Poți folosi ulei de măsline sau orice ulei preferi, nu contează.

Atenție la manichiură!

Pentru a avea unghii frumoase, este important să le întreținem. Deci, cel mai bine este să le tăiați aproximativ o dată pe săptămână. Acest lucru se datorează faptului că, dacă sunt prea lungi, este mai probabil să se rupă. Pentru a face acest lucru, folosiți o foarfecă mai degrabă decât o unghiera. Găsiți seturi speciale pentru îngrijirea unghiilor în magazinul online, beneficiind și de un cod reducere notino influencer.

Apoi, pentru a le proteja, puteți aplică un strat de lac protector. Dacă doriți să obțineți o manichiură colorată, nu uitați să aplicăți întotdeauna un grund care vă va proteja suprafața unghiei de lac. Acesta din urmă va permite, de asemenea, lacului tău să reziste mai mult.

Dacă obișnuiești să porți ojă zilnic, încearcă să faci pauze între aplicări. Este indicat să așteptați câteva zile între aplicarea lacului. În acest fel, le va permite să respire și să se odihnească!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo