Suplimente alimentare cu un cod reducere elefant.. suplimentar

Viața de zi cu zi este echivalentă cu stres, muncă și griji, iar vacanță nu poate fi luată decât de două sau trei ore pe an. Cum facem să ne încărcăm bateriile între timp pentru a face față provocărilor? Dacă aveți stări de oboseală, insomnie, dereglări ale sistemului digestiv, ar fi timpul să ajutați organismul cu niște suplimente alimentare.

Piața suplimentelor alimentare este în plină expansiune. Dar, după cum probail că știți, conțîn substanțe active. Substanțe care trebuie reglementate îndeaproape. Și aici este problema dacă decideți să cumpărați suplimente alimentare. Riscați să achiziționați produse contrafăcute care sunt potențial foarte periculoase pentru sănătatea dvs. sau care nu conțîn ingredientele dorite și necesare. Va oferim toate informațiile necesare, precum și asigurarea că veți avea transparență la achiziționarea unor suplimente alimentare cu un cod reducere elefant.

Prea multe produse contrafăcute pe internet

Din 2002, suplimentele alimentare au fost supuse unui cadru de reglementare specific. Această este Directiva 2002/46 / CE a Parlamentului European și a Consiliului din 10 iunie 2002 privind suplimentele alimentare, cunoscută și sub denumirea de „Directiva-cadru pentru suplimentele alimentare”. Desigur, aceste reguli nu se aplică în cazul în care comerciantul are sediul în străînătate, de exemplu. Deci, fiți atent, deoarece există o mulțime de produse contrafăcute și nerecunoscute de Uniunea Europeană, foarte dăunătoare sănătății.

Amenințarea contrafacerilor este omniprezentă, în detrimentul mărcilor și al consumatorilor. Pentru mărci, acestea înseamnă profituri pierdute, precum și daune reputației și încrederii clienților. Cu toate acestea, când vine vorba de produse cosmetice, produse de îngrijire a pielii, produse de protecție solară sau medicamente, consecințele pentru consumatori sunt mult mai grave, cu impact asupra sănătății și bunăstării acestora. De aceea, mărcile au responsabilitatea de a se asigura că au o strategie robustă de protecție online pentru a combate falsurile și a-și ține clienții în siguranță, lucru pe care îl puteți regăși accesând gama variată de suplimente cu un cod reducere elefant.

Ce precauții trebuie luate?

Sunt imperative:

Identificarea producătorului: alegeți produse de marca, producători și distribuitori cunoscuți.

Verificarea etichetei: pentru a fi conform, produsele pe care le cumpărați trebuie să includă cuvintele „supliment alimentar”, să indice cantitatea (exemplu: 30 capsule), numele și adresa producătorului, lista completă a ingredientelor, lista alergenilor , cantitatea anumitor ingrediente / compoziția (exemplu: zinc 15 mg; vitamina B3 18 mg …), sfaturi de utilizare / depozitare, avertisment sau precauții de utilizare și dată de expirare „utilizare.

Limba: toate produsele vândute în România trebuie să fie etichetate în română.

Promisiuni: feriți-vă de produsele „minune”, care oferă o acțiune foarte largă și / sau care au promisiuni prea tentante („anticancer”, „slăbire imediată”, …).

Plata securizată: cumpărați produse de pe site-uri web care permit doar plăți sigure.

Condiții generale de vânzare: verificați condițiile generale de vânzare (acestea oferă toate informațiile necesare). Alegeți produse numai de la companii cu informații foarte clare.

Detalii despre companie: alegeți produsele companiilor pentru care sunt furnizate toate informațiile (adresa de e-mail, telefon etc.) și care răspund la e-mailuri sau telefon.

Sfaturi de la un specialist: consultați un medic pentru sfaturi privind administrarea produselor și evitarea consumului excesiv și incercați sa găsiți ceva pentru nevoile dvs. pe site, folosind și un cod reducere elefant.

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo