Vopsea de par permanentă vs. temporară: ce să alegi cu un cupon notino

Vrei să-ți schimbi culoarea părului? Imediat după această idee, va apărea apoi dilema tipului de vopsea: permanentă sau temporară. Încercăm să-ți explicăm diferența dintre ele și cum să alegi ceva cu adevărat bun pentru părul tău, mai ales că poți beneficia și de un cupon notino.

Totul despre vopseaua permanentă pentru păr

Colorarea permanentă, după cum sugerează și numele, este făcută pentru a dura. Numit colorant de oxidare, conține și amoniac printre alte produse. Rolurile unei vopsele pentru par: luminează părul, fac culoarea să pătrundă în interiorul părului și îl fixează. Fără să dispară la prima spălare, pentru a va recăpăta culoarea naturală, trebuie să așteptați să se curețe părul. Acestea sunt celebrele rădăcini care trebuie întreținute (aproximativ la două luni). Colorarea agresivă, permanentă, usucă și slăbește fibră părului. Prin urmare, este important să aveți grijă deosebită de părul dvs. înainte și este recomandabil să folosiți o îngrijire specială pentru părul vopsit după aceea.

Ce este colorarea temporară?

Colorarea temporară, mai puțin agresivă, depune culoare doar la suprafață. Culoarea se estompează treptat pe parcursul ciclurilor de șamponare. Se estompează după 6 până la 10 spălări, oferind un efect mai natural și fără efect de rădăcină. De reținut: durata este variabilă în funcție de starea și tipul de păr de la bază. Există și multe sfaturi pentru prelungirea culorii.

Așa-numită colorare semipermanentă durează puțin mai mult, și se face în general ton pe ton. Este ideală pentru acoperirea primelor fire de par gri, și prin definiție și temporară, nu oferă o schimbare radicală de nuanță. În această categorie, există și coloranți care au rol doar de colorare pentru păr tip șampon. Poți găsi kit-uri de îngrijire a părului vopsit chiar pe site, cu posibilitatea obținerii unui cod de reducere notino.

Ce vopsea să alegi în funcție de dorințele tale

Atunci când îți alegi culoarea, este esențial să ții cont de dorințele și nevoile tale.

Vrei să te răzgândești: colorarea permanentă este pentru ține. Îți va permite să schimbi culoarea mai multor tonuri, sau chiar să îndrăznești o culoare complet nouă, cum ar fi roz pastel, de exemplu.

Vrei să devii blondă: pentru a afișa o culoare blondă uniformă și luminoasă este în general necesară o trecere prin decolorare. La fel dacă vrei un roșu intens.

Necesitatea acoperirii părului gri: dacă aveți de la 20% până la 30% păr gri, colorarea semipermanentă poate fi suficientă. Dacă vrei mai mult, alege o culoare permanentă. Poți să-ți asumi și părul alb!

Vrei să-ți reînvii culoarea: pentru a revigora o culoare pătată de soare, de exemplu, pentru a o intensifica sau pentru a-i da reflexe, colorarea temporară este răspunsul perfect.

Dacă nu ești sigură ce culoare să alegi: Colorarea temporară este o modalitate excelentă de a experimenta mai multe nuanțe și efecte înainte de a vă schimbă radical aspectul.

Nu ignora și restul elementelor aspectului tău fizic: stilul vestimentar, machiajul de zi cu zi, ocupația ta și, cel mai important, personalitatea! Toate transmit semnale despre cum ești tu, așa că gândește-te ce culoare ți s-ar potrivi. Apoi, odată decisă, pune mâna pe mouse și cumpără produsele care-ți trebuie, cu un cupon notino cadou!

Acordă o notă acestui cod de reducere!
[Total: 0 Media: 0]
CoduriReducere.ro
Logo