Cod Transport Gratuit Notino la orice comandă

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Cod Reducere Notino.ro
Aprecieri ofertă+1
Cumpără acum!
Afișează Codul
Aprecieri ofertă+1
Cumpără acum!
Afișează Codul

Cod Transport Gratuit Notino la orice comandă

Comandă acum și ai transport gratuit la orice comandă Notino indiferent de valoarea coșului de cumpărături cu ajutorul codului de transport gratuit Notino. Profită și comandă online cu transport gratuit produsele tale favorite Notino, indiferent că acestea sunt parfumuri de bărbați ori de damă sau produse cosmetice destinate rutinei tale zilnice.

Personalitatea fiecăruia dintre noi este deosebit de importantă în definirea noastră. Aceasta ne permite să ne diferențiem de ceilalți și să fim unici. De asemenea, avem gusturi diferite pentru același produs. Alături de accesorii și o coafură bine aleasă, parfumul îți poate dezvălui și personalitatea. Însă trebuie să știi cum să il alegi bine din gama variată de pe site cu un cod reducere notino.

Femeile au înclinație naturală asupra a tot ce înseamnă frumusețe și îngrijire. Bărbațîi, în schimb, sunt mai atrași de partea practică a vieții, deși tendința ultimilor ani ne-a demonstrat contrariul. Liniile încep să se amestece, la fel și masculinul cu femininul. Deci, ce ar fi mai potrivit decât să vorbim despre parfumurile potrivite unui bărbat, și anume unui băiat rău, așa cum le place femeilor? Caracter asertiv, rebeliune îndrăzneață și totul calculat cu precizie, cam această este ceea ce băieții răi încearcă să dezvăluie prin parfumurile lor!

Rebelii îndrăznesc totul, chiar și ce le este opus

În primul rând, băieții răi sunt în general personaje imprevizibile. Aceștia pot apărea uneori ca ginerii ideali visați de soacre, dar la fel de bine ca ființe sălbatice și total de necontrolat. Cu toate acestea, tocmai asta reiese din parfumul lor. Uitați de esențe bine lucrate care urmează un ghid bine stabilit. Cu băieții răi, surpriza este întotdeauna la loc de cinste! Pentru aceasta, nimic nu e ca parierea pe jocurile de clar-obscur. Ideea va fi să combinați ingrediente total opuse. Astfel, bărbații rebeli manifestă adesea o atracție pentru mirosurile proaspete și incisive care treptat devin superficiale, masculine și incandescente. Băieților răi le place să combine limpezimea citricelor, ardoarea condimentelor și puterea virilă a pădurilor. Astfel, toată complexitatea caracterului lor reapare prin esența lor. Mai mult, într-un spirit îndrăzneț și creativ, ei nu ezită să apeleze la parfumuri total atipice. Nu numai că își bat joc de ce se cuvine, dar îi și amuză. Nu își impun limite și, prin urmare, caută parfumuri creative care fac același lucru și care nu se lasă ghidate de ce este la modă.

Pielea, un ingredient preferat de băieții răi

Dacă surpriza este ceva de așteptat din partea acestui tip de personaje, un ingredient rămâne totuși mereu omniprezent în parfumurile lor. O vei recunoaște, este vorba de piele! Acest material este atemporal și spune multe despre purtător. Pielea a fost mult timp atributul celor mai rebeli oameni din societatea noastră: bikerilor, rockerilor și băieților răi le place! Pielea conferă unui articol vestimentar o personalitate puternică. Exact în același mod, atunci când este integrat într-un parfum, aduce un mic suflu suplimentar imediat identificabil. Pielea nu trece neobservată și lasă în urmă un iz de neșters și o amintire memorabilă. Dezvăluie o parte animalică și prezintă o senzualitate aproape bestială. Pentru a seduce băieții răi, marile branduri de parfumuri nu ezită să îl includă nu numai în rețetele lor, ci și să-și acopere sticlele cu el. Pielea este un element esențial pentru a atrage acest tip de clienți.

Dacă ești un băiat rău, îți oferim un parfum bun la un preț și mai bun cu un cod reducere notino!

Coduri Reducere Romania
Logo
Shopping cart